Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

A chudáci u nás v Pardubicích museli stávkovat o prázdninách.:-)

5 0
možnosti
PA

kolik jich tam bylo ?:-)

0 0
možnosti
PL

P45e59t16r 74L23a16n55g72e52r

19. 3. 2018 10:11

důkladný rozborR^

2 0
možnosti
MD

Jak radi odsuzujeme nadsenou dobu svazaku jedoucich na zebrinaku na vyzvu nekoho, na pomoc necemu. A uz je to tu zase. Uz zase sedime na zebrinacich mavajic satky a provolame hesla o svetlych zitrcich. Jiskricky, pionyri i svazaci.

13 2
možnosti

Ptám se autorů těchto příspěvků pokaždé, dosud jsem nedostal odpověď: On někdo shora nařizoval účast ve stávce? Kdo a jak? Jaký postih hrozí za neúčast?

5 0
možnosti
KP

R^ zakladni a stredni skolstvi by melo byt stritne apoliticke.

25 0
možnosti
Foto

Však to učivo je, až moc. Ovšem mimo školu? To byste chtěl za každým žákem běhat a naslouchat, zda nemluví něco ne-apolitického? Bretschneider.

1 1
možnosti
ED

No - dal jste si s tím práci - vysvětleno po všech stránkách, a dobře. Nejvíc mne zaujal onen "latentní protibabišismus a protizemanovštinus" nebo tak nějak. Nedat se zblbnout a nedat se nikam nahnat, udržet si nadhled a vlastní "selský" rozum a nebýt smutný, že, jak už někdo napsal, k Vám televize s rozesmátým třeba panem Takáčem, který se těší, jak to všechno budete chválit - tedy ty protestní akce - a ono najednou ne, tedy nepřijede. Karma a pochvala Vašim řádkům!

16 0
možnosti
Foto

J87a58k20u44b 78R58o97t95h

19. 3. 2018 9:10

V této republice je cca 6.000 škol ZŠ a SŠ. Stávky se zúčastnilo cca 350 škol. Z vašeho textu mám pocit, že jste se stal jakousi černou ovcí. Počty ovšem hovoří jinak. Inu inu.:-/

3 1
možnosti
TB

Proč do toho taháte ZŠ? Ještě aby prvňáčky zneužívali v politickém boji. Úplně stačilo, že za minulého režimu museli být jiskrami a pak pionýry:-/

13 0
možnosti
Foto

Nabourávání jednotné fronty aktivistů může způsobit nenávistné útoky tzv. demokratů, kteří potřebují potporu pro přípravu masových, nejlépe statisícových demonstrací. K tomu je třeba aktivovat široké vrstvy budou-li váhat dokonce i na školách, puč se nemůže zdařit.

8 5
možnosti

Naprosto nechápu, proč je vše tak zveličováno. S účastí studentů na stávce museli vyslovit rodiče souhlas. Pakliže ho vyslovili, lze očekávat, že je v tom nejspíš podporují. Pakliže ho nevyslovili, nic se nedělo, zůstali ve třídách, stejně jako učitelé, kteří tu hodinu učili.

Studenti s aktivitou přišli sami. Šlo o dlouhodobě uvědomělé studenty (ve smyslu, že ví, co se děje, ne aby zase někdo tenhle výraz zneužil), kteří sledují dění kolem sebe a sami organizují filmová promítání a besedy.

Učím fyziku a biologii, žádnou indoktrinaci neprovádím a co vím, tak ani nikdo jiný na škole.

7 2
možnosti
JH

Tak souhlas možná vyslovovali rodiče žákům vaší školy, ale jinde na to jaksi školy pozapomněly

6 0
možnosti
JK

co na názor asi říkají pan Kvapil, paní Kielbergerová, pan Ábelovský a jiní?

8 0
možnosti
JH

Zapomněla jste na pana Konráda :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2419x
Jsem tátou 3 dětí (ročníky 1996, 2000 a 2008) a ředitelem Centra Sion, které mj. provozuje několik úspěšných nestátních škol. Žiji v Hradci Králové a jako typický Hradečák si nedovedu představit, že by to mohlo být jinak...

Seznam rubrik