Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ve vašem objektivním a vyváženém popisu situace v Zemanově volebním štábu vám určitě čirou náhodou unikla dost podstatná informace o tom, že jiný muž s visačkou na krku napadl kameramana soukromé televize, zničil mu kameru za cca milion korun a ještě stihl inzultovat opodál stojící novinářku.

1 0
možnosti
Foto

Novinařina je darebácké řemeslo, to se ukazuje stále jasněji.

4 1
možnosti

A jakým počestným řemeslem se živíte vy, pane Macku?

1 0
možnosti

"Vstricny postoj k J. Zemanovi a negativni k M. Zemanovi" se dal tezko prehlednout"? Vsichni novinari pane autore? Prectete si tedy "Halo Noviny", "Sputnik" nebo "Aeronet". Neni pravda, zeby vsichni novinari meli k Zemanovi negativni postoj. Zcela pomijite fakt, ze Zeman si novinare svymi nadavkami jako hnuj nebo zumpa znepratelil sam uz na zacatku sveho prezidentovani. Neco takoveho rict v kterekoli zemi s dlouhodobou demokraticko tradici by znamenalo pro politika karierni sebevrazdu.

2 0
možnosti
Foto

Pane Lanciku, to, že vy sledujete vámi uvedená média, vůbec neznamená, že jsou ta hlavní. Těmi jsou celostátní televize a velké weby typu Seznam a zdejší iDnes - a jejich zpravodajství bylo skutečně neobjektivní.

7 0
možnosti

Velmi srozumitelný blog, velmi neprofesionální zpravodajství se zlým úmyslem poškodit a pokud má úmrtí toho pána jen minimální souvislost jak s tím co se událo, resp, s následným mediálním atakem je to velmi špatně.

8 1
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2419x
Jsem tátou 3 dětí (ročníky 1996, 2000 a 2008) a ředitelem Centra Sion, které mj. provozuje několik úspěšných nestátních škol. Žiji v Hradci Králové a jako typický Hradečák si nedovedu představit, že by to mohlo být jinak...

Seznam rubrik