Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Dovolím si několik poznámek:

Být čtvrtý na světě samozřejmě špatné není, ovšem z vrcholné hokejové akce (MS či OH) jsme naposledy přivezli medaili v roce 2012.

Máte možná pravdu, že v semifinále nám chybělo i trochu štěstí, ovšem na druhou stranu to štěstí jsme si už předtím vybrali ve vrcholné míře ve čtvrtfinále proti USA. A ani zápasy ve skupině nebyly zase tak velkou slávou: se štěstím jsme o gól vyhráli proti outsiderovy z Koreje a s tím Švýcarskem to také nebyla tak jednoznačná záležitost, jak píšete (sice 4:1, ale poslední 2 góly jsme dali až při power play do prázdné brány). Dobře jsme zahráli ve skupině proti Kanadě, ovšem dnešní zápas o bronz proti ní jsme naopak totálně zpackali.

A jak už napsal níže pan Strnad, i já se obávám, že pokud by za všechna mužstva mohli hrát hráči z NHL, tak bychom dopadli daleko hůř.

1 0
možnosti
Foto

ženské pověst českého sportu zachrání-nebojte;-)

0 0
možnosti

Aspoň by na nás nepromlouvali tzv. reportéři na ČT. To teda bylo. Raději jsem přepnul na STV, kde se komentář dal poslouchat.;-)

0 0
možnosti
FS

S vaším ,,nenáročným optimismem" pane Doksanský, souhlasit nemohu. Už dlouhých 12 let česká hokejová reprezentace ze ZOH nepřivezla žádnou medaili. Letos česká výprava na tento jednoznačný neúspěch navázala. Úsilí se sice cení. Avšak výsledky se počítají. Výsledkem je až čtvrté místo - opět bez medaile. Avšak letošní ZOH jsou výjimečné tím, že nejlepší hokejisté USA a KANADY se ZOH nezúčastnili !! Pokud by se tak nestalo, určitě by tým Česka prohrál už ve skupině s Kanadou ... a byl opět vyřazen USA.

3 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2419x
Jsem tátou 3 dětí (ročníky 1996, 2000 a 2008) a ředitelem Centra Sion, které mj. provozuje několik úspěšných nestátních škol. Žiji v Hradci Králové a jako typický Hradečák si nedovedu představit, že by to mohlo být jinak...

Seznam rubrik