Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale jo, lidi se nestydí i za horší věci.....

0 1
možnosti
JS

Můžete prosím napsat blog na téma financování kampaně pana profesora? Kontrolní orgán stanovil, že když uchazeči poskytne někdo službu zdarma (např mu zdarma poskytne reklamní plochu) tak se to musí ocenit běžnou cenou a zahrnout do nákladů kampaně... už zahrnul pan profesor všechny ty umělce, koncerty, moderátory apod. Kolik si za to normálně účtují? Nepřekročil náhodou pan profesor už limit stanovený na kampaň? Nikde jsem to neviděl, že by to někdo řešil a když si vezmu, kolik si umělec normálně účtuje....

1 0
možnosti
DD

máte pravdu, u pana Drahoše se tato fakta přehlíží, neboť je přeci jasné, že je poctivý a vše je v pořádku...

0 0
možnosti
Foto

R^ V pořádku. Jde přece o SVOBODNOU VOLBU, NAVÍC PŘÍMOU. A to je demokracie, ač mnozí by si jí rádi vykládali ,,,poněkud" jinak;-)

1 0
možnosti
Foto

Hradec Králové,první kolo Zeman 34,2 hlasu....já doufám,že ve stejném duchu dopadne i druhé kolo.;-)Ještě připomínku,napsal jste,že volby vyhrál Babiš.Pokud se podívám na výsledky,já tam žádného Babiše nevidím.Vyhrálo hnutí ANO,složené z mnoha lidí.O tom to celé je,pokud preferujete nějakého silného vudce,který jako jednotlivec "povede" Česko a kterého strašně moc potřebujeme,tak to vidím jinak...

2 2
možnosti
DD

Dobrý den, je takový obecný zvyk ztotožňovat stranu s jejím předsedou / lídrem - na druhém místě tak skončil Fiala a těsně se do sněmovny dostal Farský.

Zároveň je obvyklé, že předseda či celonárodní lídr je kandidátem na premiéra (obdobně jako lídr u komunálních voleb na primátora). Tudíž pokud vyhrálo ANO s lídrem Babišem, tak prostě je přirozené, že kandidátem na premiéra je Babiš. Osobně jsem kandidoval za STAN, ale toto jsou fakta.

0 0
možnosti
KN

Ale stejně mě napadá úvaha ve smyslu "kam jsme se vlastně od roku 1989 dostali",

když se má část veřejnosti stydět za volbu jiného kandidáta, než určitá skupina lidí, která se chová, jako by pouze ona měla patent na "jediný správný názor".

7 0
možnosti

P82a21v93e40l 50Š37e60j32v16l

25. 1. 2018 12:16

Tak to bych podepsal. Karma.

2 0
možnosti
Foto

Napsal jste to slušně.Politika je řemeslo a u nás je to hodně špinavé řemeslo,o tom to celé je.Proč volit někoho,kdo do politiky tuto špínu zanáší v čím dál větším množství.Jako příklad dám součastné Slovensko,je snad chyba.že slovenský prezident neintrikaří,nelže,nerozeštvává lid a celou společnost?Já dám u politika na charakter.Zlý,mstivý a do sebe zahleděný člověk nemá u mě šanci.To jste si opravdu nevšiml,že jediné o co Zeman usiluje,je on sám.Ve své naduté aroganci má pocit,že svými lži zmanipuluje a obelže i smrt,to jste si opravdu nevšim jak na tom je...?Nenašel jsem nic dobrého,co by "skvělý politik"Zeman pro naši zem udělal.Vy ano....?

2 3
možnosti
Foto

Asi byste si měl ten článek konečně přečíst, pokud jste to již udělal, bylo to podle všeho ledabyle...

4 0
možnosti
FB

Islamizace Evropy je ten nejpalčivější problém, který trápí většinu obyvatel České republiky. Co proti ní Miloš Zeman v úřadu prezidenta republiky dosud učinil, aby si jeho případný volič mohl říct: "Ano, v tomto musí pokračovat!"?

3 0
možnosti
FB

Třeba se do uzavření volebních místností někdo najde, kdo mi odpoví.

0 0
možnosti
MV

Zeman není mým kandidátem. Ale takhle objektivní popis Vašeho kandidáta jsem tu ještě nečetl. Preju Vám, aby Vám vysledek volby udělal radost stejnou, jakou by udělal radost vítězný výsledek kandidáta mého.

5 0
možnosti
ŠS

Dekuji za clanek. Takto to vnimam i ja s manzelem. Proto volime pana Zemana. Dovolim si dat odkaz na vas clanek na svou facebook stranku. Snad to nebude vadit.

5 0
možnosti
DD

bude mi ctí a děkuji. dd

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2419x
Jsem tátou 3 dětí (ročníky 1996, 2000 a 2008) a ředitelem Centra Sion, které mj. provozuje několik úspěšných nestátních škol. Žiji v Hradci Králové a jako typický Hradečák si nedovedu představit, že by to mohlo být jinak...

Seznam rubrik