Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J52i88r20i 32K19u62c64e50r54a

8. 10. 2014 12:38

lidé, kteří volí komunisty, musí mít totálně vymytý mozek, jinak si to neumím vysvětlit; dětem, které navštěvují Sion, tedy školu o které je řeč, jsou mozky vymývány; skončí v dospělosti u podpory jiné totality, stejné ošklivé, jako je bolševická; ;-(

1 1
možnosti
RM

Já teda o té škole nevím vůbec nic. Můžete upřesnit, o jaké totalitě píšete? Je-li to škola odporující ústavě, máte povinnost sdělit to státním orgánům činným v trestném řízení. Takže nás prosím obeznamte s tím, v čem je reálný problém.

1 0
možnosti

Cituji z textu Křesťanského sdružení SION: "V té době nám Bůh žehnal v práci s dětmi v rámci dětské církve i v klubech na školách ... jsme křesťanská školka a s dětmi mluvíme o Bohu"

Mě je celkem jedno, že tohle sdružení vymývá dětem mozky. Pokud si to rodiče dětí přejí a pokud za to té křesťanské škole platí formou školného, je mi to jedno. Jedno mi to není ve chvíli, kdy tohle sdružení si nárokuje státní peníze na rozšíření školy.

2 2
možnosti
JC

Ty státní peníze, to jsou daně rodičů těch dětí.

0 0
možnosti

Aha, tak takto si pan autor představuje podnikání za státní peníze. Rozhodne se rozšířit svoji školu o 280 studentů, což mu nikdo nezakazuje. Jenže on chce na těch 280 žáků prachy od státu (kraje) a je pobouřen, že mu je nechtějí dát.

Já bych paku autorovi poradil: zvyšte školné.

Pokud jste tak vynikající škola, tak vám to školné rodiče těch studentů rádi zaplatí. A můžete se vesele rozšiřovat a nespoléhat na peníze od státu.

Jenže ono se za ty státní prachy tak dobře podniká, že autore?

1 1
možnosti
JC

I my věřící platíme státu daně a z těchto daní jsou placeny školy. Proč by z našich daní měly být placeny školy, na které děti neposíláme, a naopak neplaceny školy, na které děti posíláme?

0 0
možnosti
RM

Standardní bolševická případová studie, díky za zveřejnění.

Akorát ten "normalizační ozón", to mě dostalo. Ozon O3 je - laicky řečeno - nadkyslík, fresh, průvan, nadměrně čerstvý vzduch - což se socialistickým smradem nemá nic společného. To bych rozhodně nepoužil. Asi Vás chápu, ale na mě to zapůsobilo jako pěst na oko.

0 0
možnosti

na mě zas působí jako pěst na oko zjištění, že soukromý majitel soukromé školy si nárokuje státní prachy na své podnikání a ještě se cítí dotčenej, když mu ty prachy nechtějí dát.

1 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2419x
Jsem tátou 3 dětí (ročníky 1996, 2000 a 2008) a ředitelem Centra Sion, které mj. provozuje několik úspěšných nestátních škol. Žiji v Hradci Králové a jako typický Hradečák si nedovedu představit, že by to mohlo být jinak...

Seznam rubrik