Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Karma! Autor přesně popsal situaci, proč to nevidí nebo nechtějí vidět i vlády demokratických států a za Izrael se nepostaví. Tlakem všech by k demilitarizaci Gazy dojít muselo . Zlo se musí zarazit včas. Obyčejní Palestinci nemají na výběr- nepřipojí se k Hamasu a nepřežijí. Hamas je zločinecký gang ,který terorizuje okolí i vlastní lidi, které nutí umírat. Za Izrael je třeba se postavit a podpořit ho.

2 0
možnosti
JR

J79a49r12a 27R51a51n60k

31. 8. 2014 7:50

Pokud nechame padnout Izrael, padne cela Evropa:-(

0 0
možnosti
Foto

Každý kdo páchá násilí na nevinných lidech musí být potrestán.  Stát, jedno jaký, nerozlišuje  mezi agresory a nevinnými lidmi.   Činí tak z důvodů své jurisdikce, která se vždy vztahuje k území, nikoli k lidem.   

Už jsem to tu psal, ale rád to zopakuji:  Každý ví, že na světě existují agresivní a bezohlední zločinci. Někteří používají pro své zločiny  brutální sílu – zbraně, nože nebo pěsti. Ale ti nejchytřejší a nejvynalézavější vždy používali stát. Je to to nejlepší místo, kam ukrýt jejich zločiny.

0 0
možnosti
LN

..což v tomto znamená že palestince považujete nejen za zločince...ale dokonce za zločince hloupé, kteří používají jen brutální sílu - zbraně, nože nebo pěsti...a taky nejsou nejchytřejší..protože si k páchání svých zločinů nepořídili...a nejspíš nikdy nepořídí...svůj stát....???

1 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2419x
Jsem tátou 3 dětí (ročníky 1996, 2000 a 2008) a ředitelem Centra Sion, které mj. provozuje několik úspěšných nestátních škol. Žiji v Hradci Králové a jako typický Hradečák si nedovedu představit, že by to mohlo být jinak...

Seznam rubrik